ten Hag: Indskiftningerne del af kampplanen

Erik ten Hag mente, at aftenens sejr mod FC Barcelona var hans største sejr som United-manager og afslørede, at det var en del af planen at kunne indskifte Garnacho og Antony.

Manchester United viser gang på gang, at der er kvalitet på holdet. Og i aften var der ingen undtagelse. Modstanderne FC Barcelona, der fører La Liga, blev sendt hjem til Spanien igen med et nederlag på 1-2.

Da manager Erik ten Hag blev spurgt om dette var hans største sejr som Manchester United-manager svarede han:

–  Ja, det tror jeg. Vi har haft nogle gode sejre, mod Liverpool og Arsenal hjemme.

– Jeg tror at det her, over to kampe, mod FC Barcelona – La Liga-topholdet, åtte point foran Real Madrid. Vi har alle set Real Madrid denne uge (5-2 mod Liverpool). Så hvis man kan slå dem, så ja, er det min største sejr.

Ligesom i udekampen i Barcelona så kom United bagud 1-0. I aften var David de Gea tæt på at redde straffesparket fra Robert Lewandowski, men bolden gik i mål. Første halvleg var ikke den bedste og ten Hag var heller ikke imponeret:

– Til at være andre kamp i en europæisk kamp, synes jeg første halvleg var dårlig fra begge hold. Det var ingen chancer, og hvis et hold skulle være foran burde det være os. Vi hadde en stor chance med Bruno i starten av kampen. At være bagud 1-0 var unødvendig.

Den hollandske angriber Wout Weghorst blev, måske lidt overraskende, skiftet ud i pausen, men det var en del af planen:

– En del af vores kampplan var at vi altid kunne skifte Antony eller Garnacho ind. Med fart på siderne, driblinger, løb ind bag og true. Ingen av dem frygter nogen.

2 kommentarer
  1. Det er den største sejr for ETH, de andre han nævner var også deroppe af men som Barcelona spiller for tiden, 17 clean sheets i 21 kampe og kun 7 mål imod samt 8 point foran Real Madrid i La Liga som lige smadrede Liverpool 5-2 på Anfield…

    Kæmpe sejr.

    GGMU

  2. Man må virkelig bare sige at den gameplan han lavede virkede til ug, der er ingen begrænsninger på hvor langt han kan nå med det hold de levere bare, og det ikke en gang de bedste spillere i verden, men ETH og Co. Formår virkelig at få det bedste ud af hver enkelt spiller..💪🙂 hold nu op hvor jeg bare elsker det trænerteam, altså det er fredag United slog Barca ud af Europa League i går, en weekend kan da ikke starte meget bedre..😆 så lad bare weekenden slutte endnu bedre på søndag, med et længe ventet Trofæ..🏆
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤
    Rigtig dejlig Manchester United weekend til alle i skønne med fans

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Schmeichel: Vi har den rigtige mand

Næste artikel

Dansk avis: Manchester United kigger på ny dansker

ANNONCE