The Athletic: Endnu en hollænder til United

Ifølge Laurie Whitwell fra mediet The Athletic så skifter United nu målmandstræner. Og endnu engang er det en hollænder, der kommer ind.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

 

Jelle ten Rouwelaar er nok ikke et navn som mange, der følger med i engelsk fodbold kender så godt. I sin spillerkarriere spillede han 483 ligakampe i de øverste hollandske rækker hvoraf de 313 var i ni år i NAC Breda. Han var også engang udtaget til landsholdet, dog uden at spille.

Han kommer, hvis det går som forventet fra Ajax, hvor han kun har været i to måneder. Før det var han i Burnley, men tog til Ajax da Vincent Kompany blev manager i Bayern München. Og ifølge Laurie Whitwell fra The Athletic, som normalt er velinformeret om United, så skal ten Rouwelaar afløse Richard Hartis, der kom til i 2019.

Richard Hartis har i to omgange været i United og i den første omgang var han målmandstræner for Edwin van der Sar og kompagni i 2007/08, som sluttede med en Champions League-titel.

Så for nu ser det ud til, at der vil være en manager, to assisterende managers og en målmandstræner i trænerteamet, som alle kommer fra Holland.

Skriv et svar
Forrige artikel

Redaktionens reaktioner på forlængelsen af Erik ten Hag

Næste artikel

Afstemning: Erik ten Hags kontraktforlængelse

ANNONCE