The Express: United går efter ledere

Ifølge det engelske medie The Express går manager Erik ten Hag efter spillere med lederegenskaber og ifølge mediet er det sandsynligt at United vil bruge penge på at hente to engelske spillere med lederegenskaber denne sommer.

Da Erik ten Hag tog over som manager i Manchester United sidste sommer var en problematik, at der ikke var mange ledere i klubben. Efterfølgende er så en leder kommet ind i Casemiro. Og nu melder The Express, at der muligvis kommer to flere til.

Mediet melder, at United er mere end interesseret i både Declan Rice og Harry Kane. Begge er anførere i deres klubber, der har haft svære sæsoner i Premier League. Og det er forventet, at begge også skifter klub denne sommer.

Det bliver dog ikke nogen billig løsning. Ifølge The Express vil de to spillere koste omkring 1,6 milliarder kroner. Men så vil United så få en ung midtbanespiller, der kan være i klubben i rigtig mange år og en angriber, der er garant for mange mål og som sandsynligvis slår Alan Shearers målscoringsrekord på 260 mål i Premier League-æraen. Harry Kane står lige nu på 211 mål i Premier League.

Forrige artikel

Medie: United kigger på midterforsvarer

Næste artikel

Startopstilling: Erik ten Hag blander kortene

ANNONCE