Tirsdagens rygter

Her er et lille udpluk af dagens rygter.

Erik ten Hag, ny kontrakt

Fabrizio Romano skriver, at der bliver lagt sidste hånd på en ny kontrakt til den hollandske manager, som vil medføre nogle ændringer. Deriblandt, at Ruud van Nistelrooy vil komme ind som assistent.

 

Joshua Zirkzee

Fra: Bologna

Til: Manchester United

Sandsynlighed: Meget god.

De seneste rygter går på, at United har valgt at indfrie Bolognas klausul for Zirkzee, og at der bliver forhandlet om en aftale om de personlige vilkår. Blandt andet fra Manchester Evening News.

 

Jarrad Branthwaite

Fra: Everton

Til: Manchester United

Sandsynlighed: Over middel.

Rygterne forskellige steder fra går på, at United vil lægge sit næste bud ind på Branthwaite. Muligvis bliver der inkluderet Aaron Wan-Bissaka og Victor Lindelöf i en eventuel handel.

 

Mason Greenwood

Fra: Manchester United

Til: Lazio

Sandsynlighed: Over middel.

Italienske medier melder om, at Lazio har sendt en delegation til Manchester for at afslutte en transfer vedrørende Greenwood. Der er stadig lidt i mellem hvad United ønsker og hvad Lazio vil betale så det bliver nok ikke en hurtig transfer.

 

Jadon Sancho

Fra: Manchester United

Til: FC Barcelona

Sandsynlighed: Under middel.

Interessen for Sancho ser ud til at være dalende da United ikke er interesserede i at udleje fløjspilleren, og han samtidig ikke har imponeret i United. Spanske medier melder, at FC Barcelona er interesseret i Sancho, men en transfer virker meget usandsynlig da Barca har store økonomiske problemer.

 

Manuel Ugarte

Fra: Paris Saint-Germain

Til: Manchester United

Sandsynlighed: Middel.

Fabrizio Romano skriver om, at United er interesserede i Ugarte og allerede har sendt et bud på midtbanespilleren, som er blevet afvist. Skyldes muligvis, at det er en af Jorge Mendes’ klienter og det er en agent, der har samarbejder tæt med flere i Uniteds transferafdeling.

Forrige artikel

Blog: Ingen grund til bekymring

Næste artikel

The Athletic: Klubben overvejer at sælge navnerettighederne til Old Trafford

ANNONCE