To bud kommet ind

De fleste medier skriver nu, at Sheikh Jassim Al-Thani og Sir Jim Ratcliffe har aflagt deres bud på køb af Manchester United.

Som de fleste Manchester United-fans nok ved så var deadline i aften for at komme med bud til anden runde for dem, der ønsker at købe klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De fleste troværdige medier skriver nu hvor tidsfristen er udløbet, at der er hvertfald to bud kommet ind. Og at begge bud er historiske da de begge vil være verdensrekord for et sportshold.

Det er selvfølgelig Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim Al-Thani, der har givet deres bud. Det er lidt forskelligt hvad medierne skriver når det kommer til beløbet. Men ifølge det medierne skriver ligger buddene på omkring 5 milliarder £ hvilket svarer til til omkring 42 milliarder danske kroner.

Al-Thani har allerede været ude og gøre klart for alle, at de vil købe alle aktierne i klubben og bruge mange penge på stadion, akademiet, træningsanlægget og første holdet. Endnu er der ikke kommet noget konkret fra Sir Jim Ratcliffe.

Dog skal det bemærkes, at det var det samme, som blev bebudet ved første budrunde, som Al-Thani kommer med i aften. Der har også været snak om der skal være en tredje budrunde, men det er hidtil kun rygter. Raine Group og Glazers vil sætte sig sammen i de kommende dage for at kigge buddene igennem og evaluere buddene.

Det er dog sandsynligt, at der kommer en tredje budrunde da Glazers vil have seks milliarder £ for sine aktier i klubben.

1 kommentar
  1. Hadet gil Glazers vokser bare til uanede højder i takt med at prisen stiger…..Det er beskæmmende at de usympatiske mennesker skal fylde deres lommer efter at have suget penge ud af klubben i så mange år og ladet klubben betale gælden fordi de købte klubben for lånte penge….føj for satan.

    Det lyder også besnærende at Qatar sheiken vil opgradere det hele på en gang lyder det til hvilket absolut også klubben trænger til, men jeg lever helt fint med at Sir Ratcliffe overtager og så tager de skridt et af gangen til vi er i mål, bare for at slippe for at få disse oliebaroner som ejere.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medie: Napoli kræver minimum 150 millioner pund for Osimhen

Næste artikel

Klubsalg: Hvad ved vi om anden budrunde?

ANNONCE