To United-spillere nomineret til prestigefuld hæder

To af Uniteds spillere er nominerede til den prestigefulde hæder “Golden Boy”, som er blevet givet til verdens bedste spiller 21 år og yngre siden 2003. Og det er ikke overraskende Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo, som vi snakker om.

Hvert år bliver en pris kaldet “Golden Boy” givet til verdens bedste spiller 21 år og yngre. Nogle af verdens største spillere har fået prisen, som blev givet første gang i 2003.

Blandt de forhenværende vindere er Wayne Rooney, Anderson, Paul Pogba og Anthony Martial. En argentiner kaldet Lionel Messi har også vundet prisen.

Alle spillerne, der opfylder kriterierne, bliver rangeret efter deres præstationer gennem sæsonen. Og der er to spillere fra United med på årets liste. Det er Alejandro Garnacho, der ligger på 3. pladsen og Kobbie Mainoo, som ligger nummer syv.
Af andre interessante spillere på listen i år kan nævnes Joao Neves, der ligger nummer to, Leny Yoro, der ligger nummer fem, Jorrel Hato, som ligger nummer ni, Desire Doue, som er nummer 34 og Roony Bardghji, der ligger nummer 65. De er alle blevet sat i forbindelse med et skifte til United denne sommer.

Forrige artikel

EM Special: Et 5-a-side hold med EM-spillere fra United. Nr. 2: Dribleren

Næste artikel

The Athletic: Maguire går glip af EM

ANNONCE