Torsdagens rygter

Sæsonen nærmer sig for alvor slutningen og nu har United kun to kampe tilbage i sæsonen. Vanen tro dukker der hele tiden mange rygter om nye spillere og spillere, der bliver solgt. I denne artikel er nogle af rygterne samlet.

Aaron Wan-Bissaka

Fra: Manchester United

Til: Ukendt

Kilde: The Sun

Sandsynlighed: God

Man skal måske ikke stole så meget på denne kilde da The Sun er kendte for at opdigte historier. Men da Dalot har sat sikkert på pladsen som højre back lagt sammen med, at Wan-Bissaka gerne vil tilbage til London så skal vi ikke udelukke at hans forhenværende klub Crystal Palace køber ham tilbage. Det vil også give en mening i forhold til FFP da det bliver et plus i regnskabet hos United med et salg af højre backen.

 

Tosin Adarabioyo

Fra: Fulham

Til: Manchester United

Kilde: HITC

Sandsynlighed: God

Newcastle har været meldt tæt på den engelske midterforsvarer i den seneste tid. I den sidste uge har meldingerne tydt på, at United har været tæt på, men ifølge mediet HITC så har forhandlingerne med Fulham-spilleren stagneret da United ikke kan fastslå hvem der skal være manager hos United næste sæson.

 

Mason Greenwood

Fra: Manchester United

Til: Juventus eller Napoli

Kilde: Corriere dello Sport

Sandsynlighed: God

Flere klubber har været meldt interesserede i den 22 årige angriber, der ikke er ønsket tilbage til United. De sidste klubber, der melder sig i kampen om Greenwoods underskrift er Juventus og Napoli.

 

Amadou Onana

Fra: Everton

Til: Manchester United

Kilde: Manchester Evening News

Sandsynlighed: Middel

United har i noget været rygtet til Evertons belgiske midtbanespiller Amadou Onana. Nu skriver det lokale medie Manchester Evening News, at hans navn har været på plakaten hos Uniteds ledelse.

1 kommentar
 1. Nej tak til endnu en Onana…

  Nej tak til Ollie Watkins…

  Ja til til et comeback til Greenwood

  Ja tak til et farvel til Bissaka..

  Ja tak til et farvel til Eriksen…

  Ja tak til et farvel til Amrabat (På leje)

  Ja tak til et farvel til EtH…..

Skriv et svar
Forrige artikel

Årets spiller valgt for ungdomsholdene

Næste artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af Newcastle-kampen

ANNONCE