Torsdagens rygter

Her er et overblik over torsdagens rygter.

Lenny Yoro

Fra: Lille

Til: Real Madrid

Sandsynlighed: Meget stor.

Flere klubber har været efter den unge komet, der spiller i Lilles midterforsvar. Han er lige blevet 18 år og det har længe været klart, at hvis Real ville have ham så fik de ham. Den unge midterforsvarer er en spiller, der har stået højt på Uniteds ønskeliste, men han ser desværre ud til at være tabt for United, da Marca melder, at han er blevet enig med Real.

 

Victor Lindelöf

Fra: Manchester United

Til: Fenerbahce

Sandsynlighed: Stor.

José Mourinho er for kort tid siden blevet ansat i den tyrkiske storklub Fenerbahce. Første spiller han blev sat i forbindelse med var Lindelöf, som har et år tilbage af sin kontrakt med United. Alt tyder på et skifte, da Lindelöf ikke skal forvente megen spilletid i United i den kommende sæson. Det tyrkiske medie Sporx skriver, at en delegation er taget til England for at afslutte handelen og muligvis også få Casemiro med i købet.

 

Ivan Toney

Fra: Brentford

Til: Tottenham Hotspur

Sandsynlighed: God.

United skal have en angriber til sommer og en, der jævnligt har været sat i forbindelse med United er den engelske angriber Ivan Toney. Football Transfers skriver, at klubberne er blevet enige og, at Toney nærmer sig enighed med London-klubben.

 

Jonathan David

Fra: Lille

Til: Manchester United

Sandsynlighed: Under middel.

Jonathan David og Lenny Yoro er Lilles største stjerner og de har fået lov til at skifte klub denne sommer. Og United er også interesseret i den canadiske angriber, der har scoret 52 mål i de to sidste sæsoner for den franske klub. Og ifølge Sky Sports har taget kontakt med Lille om et køb af David.

Forrige artikel

Hvornår bekræftes datoer og tidspunkter til Uniteds kampe endeligt?

Næste artikel

Fredagens rygter

ANNONCE