Torsdagens rygter

Her er et lille udpluk af dagens rygter.

Foto: Alex Pantling/Getty Images

 

Mason Greenwood

Fra: Manchester United

Til: Olympique Marseille

Sandsynlighed: Over middel.

David Ornstein, der er ret pålidelig når det kommer til det engelske marked, skriver, at Marseille har vist interesse for Greenwood. Ifølge journalisten snakker klubben og spilleren sammen og vil også være med til at sige, at Greenwood er mest interesseret i at tage til den franske sydkyst af de interesserede klubber.

 

Dan Ndoye

Fra: Bologna

Til: Manchester United

Sandsynlighed: Under middel.

Sky Italia kommer med historien om, at den unge schweizer skal være på Uniteds radar. Han har spillet et år i italienske Bologna. Hvorvidt der er sandhed i historien er svært at spå om, men den dukker sandsynligvis op efter, at Ndoye har spillet et godt gruppespil i EM for Schweiz og, at det ikke er nogen hemmelighed, at United leder efter en angriber.

 

Marcus Rashford

Fra: Manchester United

Til: Paris Saint-Germain

Sandsynlighed: Under middel.

Mediet HITC skriver, at United vil forsøge at komme af med den lokale fløjspiller og at PSG er interesserede. Men det er dog lidt tvivlsomt om hvorvidt der vil ske en transfer da Rashford sandsynligvis vil blive dyr.

 

Ronald Araujo

Fra: FC Barcelona

Til: Manchester United

Sandsynlighed: Meget lav.

Det spanske medie Sport melder om, at United vil have Araujo og at United vil fordoble uruguayanerens løn i den spanske storklub.

 

Aaron Wan-Bissaka

Fra: Manchester United

Til: West Ham United

Sandsynlighed: God.

The Times melder, at West Ham vil også gerne have fat i Uniteds engelske højreback, der eftersigende længes efter at komme tilbage til London.

 

Alejandro Garnacho

Fra: Manchester United

Til: Al Hilal

Sandsynlighed: Meget lavt.

Det arabiske medie Alkass TVSports melder, at den saudiske klub gerne vil have fat i et af Uniteds største stjerner. Interessen er sandsynligvis rigtig nok, men hvorvidt en transfer vil finde sted er dog yderst tvivlsomt.

 

Matthijs de Ligt

Fra: Bayern München

Til: Manchester United

Sandsynlighed: God.

Den tyske journalist Florian Plettenberg, der har fingeren på pulsen indenfor tysk fodbold, melder, at United stadigvæk er interesserede i den hollandske midterforsvarer. Giver også mening, da flere af Uniteds højeste prioriteringer ser ud til ikke at blive til noget og derfor giver det mening at hente en af ten Hags forhenværende vigtigste spillere, der oveni ikke er første valg i den tyske storklub.

Forrige artikel

Overblik: Her skal United-spillere i aktion ved EM – 1/8-finale

Næste artikel

Romano: Ny kontrakt og to nye assistenter

ANNONCE