Flybilletter til Manchester

Trup udtaget: Fred er ikke med

31 spillere er udtaget til truppen, der skal med over Atlanten til USA på sommertur. Blandt dem, der ikke er med er det lidt overraskende, at hverken Fred eller Matej Kovar, der har imponeret i de to første sommerkampe, ikke er med. Derudover er der to skader.

Fred har siden sidste sæson sluttede været sat i forbindelse med et skifte væk fra Manchester United. Og nu er der noget, der tyder på, at han nok bliver solgt denne sommer. Han er nemlig fravalgt til truppen, der tager på tur i USA. Derudover er Eric Bailly og måske lidt overraskende Matej Kovar ikke udtaget og det er Will Fish heller ikke, men det bliver forventet, at han bliver udlejet i de kommende dage og det bliver sandsynligvis tilbage til Hibernians hvor han var udlejet til i foråret.

Tyrell Malacia og Rhys Bennett er ikke udtaget fordi de er skadede. 31 spillere er udtaget og noget overraskende er Dean Henderson en af dem. Det er dog en mulighed for, at Henderson tager hjem når Andre Onana træder til.

Spillerne, der indtil videre skal med til USA:

Målmænd: Nathan Bishop, Tom Heaton, Dean Henderson, Radek Vitek.

Forsvarsspillere: Diogo Dalot, Alvaro Fernandez, Victor Lindeløf, Harry Maguire, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Midtbanespillere: Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Dan Gore, Kobbie Mainoo, Scott McTominay, Hannibal Mejbri, Mason Mount, Donny van de Beek.

Angribere: Antony, Amad Diallo, Anthony Elanga, Facundo Pellistri, Omari Forson, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho.

1 kommentar
 1. Hmm hvad med Evans…?

  Godt nok store overskrifter på engelsk sprogedes sites omkring den korttids kontrakt han har underskrevet med United.

  Ville USA touren blive opdelt i to…?

  En akademi trup som spiller i San Diego mod Wrexham og en udvidet 1.holdstrup som spiller mod Arsenal.

  Syntes jeg læste et sted at Evans skulle være en del af førstnævnte trup.

  Nå men Fred er ikke med, et sted stod der at han var blevet hjemme pga et personligt problem, men at han ville støde til USA truppen senere, kan jo være et ” cover” fordi et salg er på trapperne, hvilke vil være godt nyt i forhold til økonomien, der skal vel sælges en del flere meget snart såfremt man vil købe f.eks Højlund til klubben.

  Forøvrigt har de unge folk gjort et fint indtryk i de to “friendlies” indtil videre.

  Mount kommer uden tvivl til at tage spilletid fra Eriksen, han er defensivt stærkere og klart hurtigere både med og uden bold og teknisk på samme niveau, om han kan “læse” spillet og tage temperaturen og smide de afgørende bolde fremad må vi se, men Mount er mere dynamisk i sit spil end Eriksen.

  Vi skriger tilgengæld efter den nier, den position er vigtigere at få på plads end både købet af Mount og måske Onana på keeper positionen….kom nu ETH.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Her er startopstillingen mod Lyon

Næste artikel

Van de Beek har høje forventninger til Onana

ANNONCE