Tyrkisk Journalist: Bailly tager til Tyrkiet

Eric Bailly er en spiller, der ingen fremtid har i Manchester United og var han heller ikke med i turen over Atlanterhavet til USA. Der har været sporadiske rygter om et skifte for ivorianeren. Nu melder tyrkisk journalist, at en tyrkisk klub kommer til at hente Bailly.

I 2016 købte Manchester United ivorianske Eric Bailly i den spanske klub Villarreal. Efter en god start var forhåbningerne til midterforsvareren store, men desværre blev de ikke indfriet.

Efter syv sæsoner, hvoraf den ene blev brugt på udleje i franske Olympique Marseille, står Bailly kun med 113 kampe for United. Kun i hans første sæson nåede Bailly mere end 13 kampe i Premier League og 21 kampe for en hel sæson.

Det er primært skader, der har stået i vejen for hans udvikling i klubben. Den nu 29 årige spiller fra Elfenbenskysten har hele 19 gange siddet udenfor med skade siden han kom til klubben for syv år siden. Sammenlagt har han misset 110 kampe med skader, hvoraf de syv kampe var i sidste sæson.

Og det har været åbenlyst længe, at spilleren med 49 landskampe ikke har været en del af fremtidsplanerne hos manager Erik ten Hag. Der har ikke været mange rygter omkring interesse i midterforsvareren, men nogle rygter har været. Og nu melder den tyrkiske journalist Ogun Sahinoglu, at Bailly er blevet enig med storklubben Besiktas om en to årig kontrakt. Det er forventet at det bliver offentliggjort i morgen ifølge Sahinoglu.

Sahinoglu skriver, at Bailly skulle snakke med United omkring muligheden at blive løsrevet fra kontrakten så han kan skifte frit til klubben, der i morgen skal til Aserbadjan for at spille mod Neftchi i tredje kvalifikationsrunde til Europa Conference League.

Forrige artikel

Modstander ansætter manager

Næste artikel

MEN: Forsvarsspiller overvejer fransk klub

ANNONCE