Tyrkisk journalist: United køber en tyrkisk målmand

Ifølge den tyrkiske journalist Yağız Sabuncuoğlu har Manchester United haft et indledende lægetjek med Fenerbahces målmand Altay Bayindir. Ifølge journalisten, der er chefredaktør hos det tyrkiske medie Sports Digitale, er den tyrkiske målmand på vej til Manchester nu.

Erik ten Hag har hele sommeren ønsket sig en ny anden målmand, fordi han vil af med Dean Henderson. Flere målmænd har været rygtet til klubben, men endnu har det ikke lykkes United at købe en ny målmand.

Nu melder en pålidelig tyrkisk journalist, Yağız Sabuncuoğlu, at Fenerbahces målmand Altay Bayindir er på vej til United. Han har ifølge chefredaktøren hos et af de større tyrkiske nyhedsmedier Sports Digitale allerede haft et indledende lægetjek i Athen. Og Bayindir er allerede på vej til Manchester for at afslutte lægetjekket.

Sabuncuoğlu melder at United betaler syv millioner euro, hvilket svarer til circa 61 millioner kroner, for den 25 årige målmand. Bayindir startede sin karriere i Ankaragucu, hvor han spillede 31 kampe over fire sæsoner fra 2015-2019 og har siden 2019 spillet 146 kampe for det tyrkiske storhold og har også spillet fem landskampe for Turkye, hvor han fik debut i 2021.

Den næsten to meter høje målmand skrev under en fire årig kontrakt med Fenerbahce i 2019 og underskrev en forlængelse til 2027 i marts måned, men alt tyder nu på, at han skal konkurrere med André Onana om pladsen som målmand i United.

Forrige artikel

Mason Mount skadet

Næste artikel

Journalist: Williams til McKenna

ANNONCE