Ung komet med flot gestus

United har mange unge talenter, der bliver spået gode karrierer. Ikke mindst på U18-holdet, som har fået 42 points i 14 kampe i ligaen. Nu har en af de mest talentfulde på holdet lavet en flot gestus for en fan.

Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho er to unge spillere, der kommer fra akademiet og er blevet vigtige spillere på førsteholdet. Ofte hører man om flere meget talentfulde spillere på akademiet.

Men denne gang skulle den være god nok. Udover de to nævnte har vi set Joe Hugill og Willy Kambwala på banen i denne sæson. Men U18-holdet har gang i meget flot sæson hvor de har fuldt pointantal med 42 points efter 14 kampe i ligaen hvor der er 12 runder tilbage.

En af de mere talentfulde spillere på U18-holdet er Shea Lacey. Han er født i Liverpool og er kun 16 år. Han har ikke spillet så utrolig meget på U18-holdet, men to mål og tre assists for fløjen, der har været lidt ramt af skader i denne sæson, er flotte tal.

Han har nu lavet flot gestus for en fan. I en video, der er at se på de sociale medier kan man se, at en fan kommer og hilser på Lacey, der er på vej til træning. Den unge fan kommer med et par benskinnere, som han selv har lavet og vil give Lacey. Stortalentet vælger at være så flink, at løbe efter et par fodboldsko og give den unge fan sin autograf på den.

 

 

Forrige artikel

Ung venstre back trænede med førsteholdet

Næste artikel

Erik ten Hag før Aston Villa: »Hver kamp er en finale«

ANNONCE