United op på tredjepladsen med brasiliansk inspireret sejr

Et skadesramt Manchester United vandt en fortjent sejr på 2-0 på City Ground mod Nottingham Forest. Igen er mange brændte chancer overskriften på en dag hvor Nottingham Forests klart bedste nyindkøn i denne sæson, Keylor Navas, stod en brandkamp.

Manchester United vadede i chancer i udekampen mod Nottingham Forest på City Ground. Men Forests målmand, Keylor Navas, stod en brandkamp. United vandt kun 2-0, men sejren kunne og måske også burde været større.

Nottingham Forest havde enkelte farlige angreb, men deres største muligheder var rene tilfældigheder hvor Uniteds muligheder var rigtig godt skabte hovedsageligt af Fernandes og Eriksen.

Nottingham Forest 0-2 Manchester United
0-1: Antony 32′
0-2: Diogo Dalot 76′

 

2 kommentarer
 1. Stærk indsats over hele linjen mod et frisk spillende hjemmehold, dog også tydeligt at se det var top mod bund idag.

  Sad dog med småbange anelser ved stillingen 1-0 med Sevilla kampen i baghovedet og vores generelle problemer med at lukke kampene…

  Jeg vil dog også sige at det var mere Navas fortjeneste og ikke dårlige afslutninger der holdt Forest inde i kampen så længe, Navas har vel 6-7 redninger hvoraf de 3 var klasse redninger, fremragende keeper stadig

  Bruno var min MOM, Antony tæt efter og som virkelig har fået tanket selvtillid nu.

  Lindeløf var også rigtig solid og uden at sætte ikke et ben forkert, Maguire så rystende usikker ud de første 7-8 min og fik tidligt gult og jeg tænkte så kender vi ham igen, men han spillede sig op og var rimelig sikker resten af kampen.

  Dalot med godt drev og flot dybdeløb ved hans scoring, makkeren Bissaka var også fint spillende defensivt og bidrog også offensivt idag

  Midtbanen med Case, Eriksen og Bruno er bare vores gyldne trekant og når Eriksen og til dels Case får banket det sidste rust af så er det sådan vi stiller op fremover , ihvertfald når Bruno har afsonet sin karantæne ude mod Seville.

  Sancho så langt bedre ud idag så pilem peger op også for ham heldigvis, Martial var fint med og er også med pil op.

  God kamp på en lidt billig baggrund, men vi vinder og styrker vores top 4 ambition og det er det vigtigste.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Ændringer i bagkæden

Næste artikel

Karakterbogen: Brasserbold på City Ground

ANNONCE