United sejrede i regnfyldt kamp

Manchester United vandt 1-0 mod Brentford hjemme på Old Trafford i silende regn i en kamp hvor United dominerede totalt i de første 60 minutter, men i den sidste halve time brændte det på for United, men sejren blev hevet hjem.

Efter tre kampe uden sejr og uden mål i Premier League formåede Manchester United i aften at vinde med 1-0 hjemme på Old Trafford mod Brentford.

United var klart bedst i de første 60 minutter, men den sidste halve time holdt hårdt, men sluttede med en sejr på 1-0 efter et mål i første halvleg af Marcus Rashford efter et assist fra Marcel Sabitzer.

Målet kom efter, at et af Uniteds mange hjørnespark blev spillet ud af Brentfords straffefelt. Antony fik fat i bolden, der løftede bolden ind i feltet igen hvor Marcel Sabitzer stod. Østrigeren fik sit første målpoint i Premier League med et assist da han headede bolden ned til Marcus Rashford, der scorede sit 28. mål i denne sæson.