Varane: Vil med fansene til kamp

Raphaël Varane er imponeret over støtten, holdet får, fra fansene.

I sommeren 2021 var forventningerne til Manchester United høje. Ole Gunnar Solskjærs hold var blevet nummer to i 2020/2021-sæsonen og forstærkede holdet med Cristiano Ronaldo og Raphael Varane.

Efter en debutsæson hvor det ikke gik så godt for United, og hvor Varane havde en del skader, er han i denne sæson en krumtap i forsvaret og blandt de allerbedste midterforsvarere i Premier League

I et interview med klubbens hjemmeside udtaler Varane, at fansene har skabt en utrolig atmosfære. Specielt på udebane har fansene været gode ifølge spilleren, der spillede i mægtige Real Madrid i mange år.

Til spørgsmålet om han gerne ville være blandt fansene til en kamp svarer han:

– Ja, helt klart. Når du har en passion for fodbold, er det en utrolig oplevelse. Atmosfæren denne sæson er utrolig. Hvis vi jagter et mål eller skal forsvare hjælper det meget på banen. Det er som at have en ekstra spiller på banen.

– Nogle kampe er det vigtigt at føle energien fra fansene. Når vi er trætte og vil vinde. Det hjælper meget og vi føler støtten, og når vi så opildner fansene svarer de altid igen, og det er en god følelse. Lige nu er forbindelsen mellem os og fansene utrolig, siger franskmanden.

Varane slutter med at tilføje, at også udenfor banen føler spillerne støtten, og at det opmuntrer spillerne, fordi interaktionen udenfor banen altid er positiv.

3 kommentarer
  1. Stemningen har løftet sig gevaldigt! Men der er fortsat plads til endnu mere larm der skaber en atmosfære af “This is United and you are going to loose coming here” 🔴🔴
    United is where my heart feel love❤️

  2. Selvfølgelig vil den man gerne være tæt på stemningen, den bliver jo kun bedre og bedre, og med indkøbet af ham og Casemiro fra øverstehylde, har vi i den grad kun bevist, hvilken retning vi bevæger os i som hold..💪😎❤️🖤 det er tid til guld med ETH ved roret

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Husker du Rashford som dobbelt målscorer mod Reading?

Næste artikel
Harry Maguire

Startopstilling: Maguire tilbage i midterforsvaret

ANNONCE