Carlo Sartori

Carlo Domenico Sartori blev født i Calderzone, Italien den 10. februar 1948.

Hans forældre flyttede til England før Carlo Sartoni fyldte 1 år og han spillede for St. Malachys School (Collyhurst), Manchester Schoolboys pg Lancashire Schoolboys.

Han kom til Manchester United i juli 1963. Han var den første Italienske fødte spiller Manchester United og den første fra et ikke engelsk tale land. Han fik sin debut for klubben da han blev indstiftet med Francis Burns i kampen mod Tottenham den 9. oktober 1968. Kampen sluttede 2-2 og han nåde at spille 65 kampe og scorede her 6 mål for Manchester United.

Carlo Sartori var med en historisk kamp da George Best scorede 6 mål mod Northampton Town den 7. februar 1970. Efter hvad jeg har læst skulle han være den første til at gratulere George Best ved alle hans mål. Næste gang jeg ser de mål fra den kamp må jeg huske at se om det er rigtigt. Han var let at kende for Carlo Sartori var rødhåret.

I januar 1973 købte Bologna ham for £50000 med hvem han vandt den italienske cup i 1974. Han kom senere til at spille for Spal, Lecce, Rimini og Trento. Efter at havde holdt for fodboldspiller flyttede han tilbage til England.

Statistik:

ANNONCE