Ole Gunnar Solskjær OldTrafford.dk

Kontakt OldTrafford.dk

Du kan kontakte OldTrafford.dk i formularen nedenfor. 

Efter flere måneders udvikling blev OldTrafford.dk den 26. juni 2003 lanceret. 

Siden den skønne juni-dag i 2003 har OldTrafford.dk leveret over 4 daglige nyheder om Manchester United i gennemsnit og blevet den absolut største Manchester United-hjemmeside i Danmark med op imod 95.000 unikke brugere om måneden.

I 2018 fejrede vi hjemmesidens 15 års jubilæum med udgivelsen af bogen “Sammen om United i 15 år” på 132 sider med bidrag fra nuværende og tidligere skribenter om hjemmesidens betydning for Manchester United-fans i Danmark.

Hvad er OldTrafford.dk?

OldTrafford.dk er en uafhængig Manchester United-hjemmeside drevet af fans for fans. Udover daglige nyheder, så finder du blogs, debat, rejseguides, statistik, sangsektion og meget andet på hjemmesiden.

OldTrafford.dk har siden 2003 været det største mødested for Manchester United-fans i Danmark. Sitet har op imod 95.000 unikke brugere om måneden og cirka 40.000 fans på Facebook.

Hvad er OldTrafford.dk ikke?

OldTrafford.dk er ikke nogen officiel gren af Manchester United. Vi er heller ikke nogen fanklub, men vi er til gengæld dem med den største kontakt til de danske fans.

OldTrafford.dk

  • Op til 95.000 unikke brugere per måned
  • 1+ million sidevisninger per måned
  • 40.000 engagerede fans på Facebook
  • Besøgsrekord: 47.000 besøg på en enkelt dag

Annoncering

Læs mere om annonceringsmuligheder på denne side

Spørgsmål om billetter?

Læs venligst vores rejseguide, hvori mange spørgsmål vedrørende anskaffelse af enkeltbilletter bliver besvaret. Heri kommer vi desuden med anbefalinger og gode råd om rejser til Manchester Uniteds kampe.

OldTrafford.dk sælger ikke enkeltbilletter til kampe. Istedet tilbyder vi nogle af markedets bedste rejsepakker til fornuftige priser hvor både kampbillet og hotel indgår her.

    ANNONCE