Ole Gunnar Solskjær OldTrafford.dk

Kontakt OldTrafford.dk

Du kan kontakte OldTrafford.dk i formularen nedenfor. 

Efter flere måneders udvikling blev OldTrafford.dk den 26. juni 2003 lanceret. 

Siden den skønne juni-dag i 2003 har OldTrafford.dk leveret over 4 daglige nyheder om Manchester United i gennemsnit og er blevet den absolut største Manchester United-hjemmeside i Danmark med op imod 95.000 unikke brugere om måneden.

I 2018 fejrede hjemmesiden 15 års jubilæum med udgivelsen af bogen “Sammen om United i 15 år”. Bogen er på 132 sider med bidrag fra nuværende og tidligere skribenter om hjemmesidens betydning for Manchester United-fans i Danmark.

I 2023 fyldte OldTrafford.dk 20 år. Det blev samtidig også året, hvor stifter Casper Heiselberg sagde farvel til sitet. Manchester United Supporters Club Scandinavia overtog OldTrafford.dk d. 1. oktober 2023.

Hvad er OldTrafford.dk?

OldTrafford.dk er Manchester United Supporters Club Scandinavias hjemmeside i Danmark, som drives af fans for fans. Her finder du daglige nyheder, blogs, debat, rejseguider, statistik, sangsektion og meget mere.

OldTrafford.dk er det største mødested for Manchester United-fans i Danmark og har været det siden 2003. Siden har op til 95.000 unikke brugere om måneden og cirka 40.000 følgere på Facebook.

OldTrafford.dk er en del af den officielle skandinaviske supporterklub, men står for sig selv som hjemmeside i Danmark. Hjemmesiderne Manutd.dk og OldTrafford.dk bliver tilsammen de største danske aktører inden for formidling af nyheder og information om Manchester United.

OldTrafford.dk

  • Op til 95.000 unikke brugere per måned
  • 1+ million sidevisninger per måned
  • 40.000 engagerede fans på Facebook
  • Besøgsrekord: 47.000 besøg på en enkelt dag

Annoncering

Læs mere om annonceringsmuligheder på denne side

Kundeservice

Har du spørgsmål om billetter?

Læs venligst vores rejseguide, hvori mange spørgsmål vedrørende anskaffelse af enkeltbilletter bliver besvaret. Heri kommer vi desuden med anbefalinger og gode råd om rejser til Manchester Uniteds kampe.

Du kan også tage kontakt til os i Manchester United Supporters Club Scandinavia her

ANNONCE