Billetter til Manchester Uniteds udekampe i Premier League

Vi kan ligeså godt være ærlige fra start: Det er virkelig at få billet til en udekamp i Premier League blandt Manchester United-fansene i udesektionen..

På OldTrafford.dk får vi ofte henvendelser fra Manchester United-fans, som ønsker at drage til England for at se og ikke mindst opleve den fantastiske stemning til klubbens udekampe. Særligt i Manchester Uniteds sektion.

For at kunne ansøge om billet på udebane, så skal du eje et sæsonkort og have haft det i tre år. 

Mens hjemmepublikummet på Old Trafford også får kritik for at være alt for stille, så er det stik modsat med Uniteds udebanefans. Her går sangene konsekvent i 90 minutter mens hjemmepublikummet ofte bare må lade sig overdøve.

Derfor er det populære og eftertragtede billetter vi har med at gøre, og det kræver en stor indsats at få fingre i dem. 

For at kunne ansøge om billet på udebane, så skal du for det første eje et sæsonkort og have haft det i tre år. 

Dernæst skal du “vinde lotteriet”. Typisk er der mere end tre gange så mange, der søger om at få billet, end der er plads til i udebaneafsnittet. Eksempelvis søgte over 10.964 sæsonkortholdere om billet til klubbens første udekamp imod Aston Villa i 2015/16. Klubben havde kun 3.026 billetter til rådighed! 

Ud af disse 3.000 billetter gik 75 procent til de 11.000 ansøgere med sæsonkort. Resten gik til sponsorer, spillere og andre heldige.

I 2023/24 fik Manchester United også kun 3.003 billetter til udekampen mod Arsenal i september. Billetter der med det samme blev udsolgt.

Samtidig er der i blandt de mange ansøgere en lille inkarneret gruppe på et par hundrede United-fans, der har søgt til alle udekampe siden 2001. De er en del af “Loyalty pot” og har hvad der svarer til cirka 85% sikkerhed for at få billet. 

Den store efterspørgsel har således dannet et stort marked for sortbørshandel med Uniteds udebanebilletter. Et issue, som klubben tager meget seriøst og har medvirket til regelmæssige ID-tjek af billetterne. 

Hvis du vil se en udekampe i Premier League, så er den bedste option nok at købe billet til hjemmeholdets sektion og holde sig neutral. Du kan finde billetter til mange af klubber i Premier League hos Travel2Football her.

Se vores rejsetilbud til alle Manchester Uniteds hjemmekampe

Læs også: Guide til køb af billetter til hjemmekampe

ANNONCE