Billetter til udekampe i Champions League

Det er normalt svært at skaffe billet til Manchester Uniteds udekampe, men til de europæiske udekampe i Champions League og Europa League er det forholdsvis lettere, men kræver en ihærdig og loyal indsats.

Er det billetter til hjemmekampe du søger, så har vi en artikel om det her

Efterspørgsel > Udbud

Til kvalifikationskampen imod Club Brugge i august 2015 fik Manchester United cirka 1.500 billetter. Over 7.000 fans ansøgte om billet.

Manchester Uniteds billetallokation afhænger selvsagt af modstanderne. Eksempelvis fik klubben kun 800 billetter til Champions League kampen i Aalborg i 2008, mens de fik over 5.000 imod Real Madrid i 2014 i Champions League.

Til kampen imod FC Midtjylland i Europa League i 2016 fik Manchester United 600 billetter.

Du kan læse mere om det her

For at få fat i en af disse billetter, så kræver det et sæsonkort eller medlemskab af Manchester United. Da der selvsagt ofte er større efterspørgsel end udbud, så kan man ikke bare købe billet til kampen. Man skal søge.

Lodtrækning

Efterspørgslen afhænger meget af modstanderholdet og destinationen. Således vil en kamp i Donetsk være mindre attraktiv end Madrid. Derfor belønner Manchester United fansene for deres loyalitet på udebane gennem et loyalitetsprogram, som giver 2 credit for hver kamp man har set: ét point for at søge og ét point for at afhente billetten.

Det betyder at hvis man har set de første to kampe i gruppespillet, så er man stortset sikker på billet til den tredje udekampe og de efterfølgende, hvis de går videre og man fortsætter med at rejse.
Hvis det er første gruppekamp og modstanderen er attraktiv, så vil fans med loyalitetspoint fra sidste sæson have en fordel.

Til kvalifikationskampen imod Club Brugge i august 2015 fik Manchester United cirka 1.500 billetter. Over 7.000 fans ansøgte om billet.

Manchester United fik cirka 1.600 billetter imod PSV (september 2015) og Wolfsburg (december 2015), mens de fik 600 billetter imod FC Midtjylland i februar 2016, hvor der var over 2.000 ansøgninger. Disse blev fordelt i januar 2015, hvor dem der havde mindst 6 point ud af de 8 mulige var stortset sikker på billet.

Hvis FCK trækker United

Til en eventuel udekamp mod F.C. København må Manchester United forventes at få mellem 1.900 og 2.500 billetter, som ALLE vil blive solgt gennem Manchester United. Dette vil være uanset om det er i Europa League eller Champions League.

Afhentning

Når man har været heldig at få tildelt billet, så skal billetten afhentes i forbindelse med kampen på et nærmere bestemt sted på udebanen. Ofte på stadion eller et centraltbeliggende hotel. Hvis man ikke afhenter billetten, så vil man ikke få credit og chancen for at få billet igen vil være mindre. Man kan derfor ikke bare søge og få billet til Donetsk uden at rejse for at søge til Madrid efterfølgende.

Pas, hotel og fly

På grund af tidligere tiders hooliganproblemer, så er engelske klubber påkrævet at afgive en masse oplysninger til myndighederne og UEFA. Det betyder at man umiddelbart efter lodtrækningen skal udfylde en såkaldt travel report med pasoplysninger, transport- og overnatningsinformation i forbindelse med kampen. Gøres dette ikke til tiden, så vil man ikke få udleveret billetten.

Billetinformation

Du kan opdateret billetinformation hos Manchester United her.

ANNONCE