Heiselbergs fem favoritsteder i Manchester

Jeg kommer ganske ofte i Manchester for at følge Manchester Uniteds kampe. Men det er ikke kun det på Old Trafford, som jeg finder attraktivt.

Også rundt om i byen har jeg mine favoritter, som jeg her vil dele lidt ud af.

Foretrukne restaurant – Bem Brasil 

Brasilianske Bem Brasil på en sidegade til Deansgate (og den anden filial på Liver st) er et must. Det er altid den første anbefaling, jeg giver, når folk spørger til Manchester.

For under 30 pund får du en kæmpemæssig kødoplevelse. Udover en lækker buffet med alskens tilbehør, så får du hele 14 slags kød. Din tallerken fyldes, op indtil du selv siger stop. 

Og som du vil se i restauranten, så er jeg ikke den eneste der synes om stedet. Restauranten på Deansgate har en hel væg prydet med kendte fodboldspillere, som ofte er forbi. Både af den røde og blå slags.

Bem Brasil, King St West / DeansgateLæs mere om Bem Brasil her

Foretrukne ginbar – Apotheca

Jeg elsker gin, og selvfølgelig byder Manchester på en række barer med en gedigent ginkort. En bar jeg altid frekreventerer til en G&T eller en cocktail er Apotheca i Northern Quarter.

Udover at de ofte har et stort udvalg af forskellige gins, så har barrene herovre også ganske fornuftige priser. Helt ned til en tredjedel af danske priser! 

Apotheca, 77 High st

Foretrukne pizzarestaurant – Dough

Lige ved siden af Apotheca ligger restauranten Dough. Rent faktisk er det samme ejer, og de deler også toilet. Pizzaerne er helt suveræne, og du kan få mange usædvanlige varianter. I skrivende stund har jeg netop været derhenne og få en pizza med Pulled Pork og æble(!).

Dough, 75 High st

Foretrukne curryrestaurant – Akbars

Det indiske køkken er vel et must at komme forbi, når man er i England. I Manchester er jeg særlig glad for Akbars, som ligger på Liverpool road. Det er en god idé at bestille bord forinden, men når du kommer ind, så vil du får et kæmpe menukort og spektakulære naanbrød. 

Akbars, 73-83 Liverpool Road

Foretrukne kaffebar – North Tea Power

En god kaffe fåes mange steder i Manchester, men få steder laver de den lige så gennemført, som North Tea Power i Northern Quarter gør. Kaffebaren er hyggelig, populær og fyldt med en afslappende stemning. Hvis jeg skal arbejde på hjemmesiden i Manchester, så er det ofte her, det sker.

North Tea Power, 35 Tib Street i Norther Quarter

 

ANNONCE