Trafford Training Centre

Trafford Training Centre er et af verdens mest moderne træningsanlæg for fodboldklubber. Anlægget ligger i bydelen Carrington i Manchester, knap 10 kilometer fra Old Trafford. Det stod klar til benyttelse fra 2001, og i 2003 åbnede Manchester City deres nye træningsanlæg få hundrede meter derfra. I forbindelse med træningsanlægget, er der opført et mindre naturreservat, for at beskytte dyrelivet og naturen i området.

Anlægget er delt op i to dele. Hovedbygningen huser førsteholdet, reserveholdet og u-18 holdet, mens academy bygningen huser alle de yngre hold fra u-9 til u-16.

På det kæmpemæssige areal, der hører til anlægget er der 14 fodboldbaner i forskellige størrelser, mens der indenfor er træningscenter, fitnessrum, massage rum, hydraterapeutisk pool, plads til fysioterapeuterne, genoptræningscenter samt fine forhold til behandling af skadede spillere.

Desuden er der basketball og squash baner, sauna, restaurant til spillere og ansatte, klasselokaler, kontorer og konferencelokaler. Derudover har MUTV lokaler og interviews studie på Trafford Training Centre, så de altid kan få interviews med spillere og managers.

Medierne har døbt anlægget Fort Carrington og Alcatraz. Dels på grund af det hegn der er sat op hele vejen rundt, samt de mere end 30.000 træer der er plantet, og dels da det er svært at komme ind på anlægget og overvære træningen og få interviews.

ANNONCE