12 ugers pause til Ronaldo

Det er meget muligt, at ingen endnu ved, om Uniteds nummer 7 spiller i Manchester eller Madrid, når den kommende sæson starter. Dog er det sikkert, at…

Det er meget muligt, at ingen endnu ved, om Uniteds nummer 7 spiller i Manchester eller Madrid, når den kommende sæson starter. Dog er det sikkert, at portugiseren ikke kommer i aktion før et stykke tid inde i sæsonen.

Det står klart, efter Ronaldo selv har udtalt, at skaden nok bliver længere end de seks uger, som klubben fra start havde håbet på.
”Det er bekræftet, at jeg vil være ude i op til 12 uger, men jeg er i bedring,” fortæller Ronaldo ifølge BBC.

”Jeg må fokusere på min bedring. Jeg skal træne med en bold i to måneder.”

Efter de netop overståede europamesterskaber i fodbold, blev Ronaldo opereret i sin højre ankel, og derfor vender han først tilbage til Old Trafford om 10 dage.
På det tidspunkt bliver den ombejlede højrefløj nok nødt til at forklare sig til Sir Alex Ferguson, Manchester Uniteds manager, vedrørende den igangværende farce, der har optaget hele fodboldverdenen siden den succesfulde sæson 2007/2008 så sin ende.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rejs til Manchester Uniteds kampe

Næste artikel

Queiroz i spidsen for Portugal

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share