15-årig dansker til prøvetræning

Manchester United har i den kommende uge 15-årige Lars Troensegaard fra AGF på prøvetræning.

15-årige Lars Troensegaard fra AGF får i den kommende uge lov til at udleve mange unge drenges store drøm. Han skifter for en stund U17-fodbold i Aarhus ud med en tur til England for at træne med i Manchester United. Det skriver AGF på deres officielle hjemmeside.

Interessen opstod i starten af året, hvor den unge højre back deltog i Aegaen Cup i Tyrkiet med det danske U16-landshold. Med sig til Manchester har den danske teenager AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen, som glæder sig på Troensegaards vegne.

– Der venter helt sikkert Lars en stor og lærerig oplevelse, som han kan bruge i sin videre udvikling. Han har været gennem en rivende udvikling, siden han kom til AGF, og det bliver nu belønnet med dette ophold, siger Brian Steen Nielsen til AGF’s hjemmeside.

– Lige fra den første kontakt har Manchester United ageret meget professionelt. De har haft flere scouts og deres akademidirektør til at følge Lars, og jeg har haft et møde med dem om prøvetræningen. De er gået grundigt til værks, og derfor har vi også takket ja til invitationen. 

Prøvetræningen løber fra på søndag til fredag i næste uge. 

Forrige artikel

U18: Everton sejrede på Carrington

Næste artikel

Opstillingen på Upton Park

ANNONCE