Agent bekræfter: Lindegaard vil væk

Anders Lindegaards agent Michael Steensgaard bekræfter overfor TV2 at Anders Lindegaard er på vej væk fra Manchester United.

Anders Lindegaard har indtil nu spillet 29 kampe for Manchester United og var på et tidspunkt inde i billedet som førstemålmand i klubben.

Men spanske David de Gea kom tilbage fra sin skade og generobrede pladsen i målet. En generobning som nu får danskeren til at søge andetsteds.

– Det er en fælles beslutning mellem Anders og Manchester United, fortæller Anders Lindegaards agent Michael Steensgaard til TV2.dk.

– Perspektiverne er ikke gode i United, hvor det er svært med De Gea foran sig. Så nu vil Anders forsøge at kigge sig om efter lidt spilletid et andet sted.

Der er dog endnu ikke fundet nogen ny klub, hvilket betyder at muligheden for at blive i det Anders Lindegaard tidligere har kaldt for favoritklubben stadig er åben.

– Hvis det ikke skulle lykkes, vil Anders blive og kæmpe videre det bedste, han har lært. Og så vil han gøre alt for at få den spilletid, der måtte komme hans vej. Så vil han selvfølgelig leve op til hans kontrakt.

 

Forrige artikel

Anders Lindegaard fritstillet?

Næste artikel

Sæsonstart: Kom til gratis øl og pølser på Grisen

ANNONCE