Agent: Valdes skal væk til januar

Victor Valdes og hans agent leder efter den rette klub til den spanske keeper, som vil væk fra Manchester United til januar.

Blot to kampe er det blevet til i United-trøjen for spanske Victor Valdes, der siden da er røget i manager Louis van Gaals sorte bog. Derfor er den tidligere Barcelona-keeper nu på udkig efter en ny klub, og hans agent håber der er noget på plads senest til januar.

– Han skal til det sted, som føles rigtigt for ham. Med mindre han ændrer holdning, vil han ikke tilbage til Spanien. Det er tydeligt at han skal væk til januar, og vi leder efter det rette skifte, siger Gines Carvajal.

Allerede i sommers blev 33-årige Valdes rygtet væk fra United, men endte altså alligevel med at blive på Old Trafford. Flere tyrkiske klubber blev dengang nævnt, ligesom spanske Valencia var et hot emne. Men Valdes afviste i følge Carvajal et tilbud fra Valencia.

– Han havde en mulighed for at tage til Valencia i sommer, men han havde ikke lyst til det, siger Carvajal.

Varmeste klub på rygtebørsen lige pt er Newcastle, der skulle være på udkig efter en ny målmand, da Tim Krul er ude resten af sæsonen med en skade.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

McNair strandet i Helsinki

Næste artikel

Overblik: Hvilke United-spillere skal til EM?

ANNONCE