Athletic: Butt-afsked var ikke uden drama

John Murtoughs ansættelse som sportsdirektør i Manchester United havde indflydelse på Nicky Butts farvel til klubben, skriver The Athletic.

Nicky Butt havde ifølge The Atheltic øjnene rettet mod den stilling som teknisk direktør, Darren Fletcher har sat sig i, men det var udsigten til at skulle arbejde under John Murtough, der havde mest indflydelse på den tidligere Uniteds-spillers farvel.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mediet skriver, at spændingerne mellem Nicky Butt og John Murtough var blevet større de seneste måneder, og Murtoughs ansættelse var altså blandt de sidste dråber for den nu tidligere akademichef og ‘Head of first team developement’.

Butt følte yderligere, at han var blevet overset i ræset om at blive teknisk direktør i klubben, og han skulle ifølge The Athletic være blevet negativt berørt over en følelse af manglende kommunikation om forløbet. 

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

The Athletic: Rashford forlader landsholdslejren

Næste artikel

ESPN: United besluttede på at give Solskjær ny kontrakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share