Avis: Rasende LvG forhaler Di Maria-skifte

Louis van Gaal er rasende over Angel Di Marias opførsel og stiller nu yderligere krav til Paris Saint-Germain.

Angel Di Maria er blevet væk. Uniteds argentinske rekordindkøb er udeblevet fra preseason-træningen i håb om at gennemtrumfe et skifte til Paris Saint-Germain.

Ifølge rygterne er United tæt på at nå til enighed med den stenrige franske klub, men i ellevte time har Louis van Gaal valgt at forhale forhandlingerne for at give Di Maria en lærestreg med i bagagen.

United vil nu ikke længere sælge for en pris under 45 mio. pund, et lille nøk mere end det beløb, de to klubber ellers var ved at nå til enighed om. Endvidere vil United have en større portion af beløbet på stedet frem for at få det i rater spredt over flere år. Det skriver The Mirror.

Avisen mener at vide, at de pludselige betingelser vil forsinke salgsprocessen, så handlen først går igennem i næste uge. I Paris havde man ellers håbet på at kunne gennemføre et lægetjek allerede mandag, men det regnes ikke længere for realistisk.

Angel Di Maria har fået en bøde af United på 350.000 pund for ikke at være vendt tilbage fra ferie.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Video: Pedro efterlader kvindelig fan i gråd

Næste artikel

Følg præsentationen af den nye ADIDAS-trøje live her

ANNONCE