Avis: Shaw ude til 2015

Efter den unge venstreback blev skadet mod Arsenal, lød den første melding på, at han ville være ude i tre uger. Men nu meldes det, at han risikerer at gå glip af hele det travle juleprogram.

Det har været en svær sæson for Luke Shaw, som først var plaget af en dårlig formkurve, for derefter at pådrage sig en skade. Så kom han tilbage, men måtte igen lade sig udskifte mod Arsenal med en ankelskade.

I de seneste optrædener har Shaw ellers vist god figur – særligt mod Chelsea og Manchester City, hvor teenageren har vist tegn på nogle af de talenter, der var grund til sommerens store prisskilt.

Men nu melder The Telegraph, at den 19-årige venstreback kan se frem til en del ekstra tid på sidelinjen. Således melder avisen, at Shaw risikerer at gå glip af hele otte kampe.

Dermed får Louis van Gaal endnu en hovedpine, forud for det travle decemberprogram. Både Marcos Rojo og Daley Blind, som begge kan spille venstreback, er på skadeslisten, hvorfor Ashley Young er den sandsynlige erstatning.

Hvordan Uniteds hollandske træner vil løse problemet, får vi en indikation af lørdag, hvor “de røde djævle” tager imod Hull. Kampen spilles kl. 16 dansk tid.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United og Chelsea slås om Varane

Næste artikel

Roy Keane stopper som træner i Aston Villa

Relaterede artikler
Total
0
Share