Bastian mod Martial og Schneiderlin

Tre United spillere har muligheden for at komme på banen, når Tyskland møder Frankrig.

Lørdag kunne Tyskland og Bastian Schweinsteiger spille sig i semifinalen efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence mod Italien. Her var begge hold lige uskarpe og brændte det ene spark efter det andet.

Heller ikke Schweinsteiger formåede at score på den store chance, men heldigt for ham, så kunne Tyskland i sidste ende booke billet alligevel.

Schweinsteiger var kommet i aktion før forventet i kampen, da Khedira måtte udgå tidligt i kampen. Det betød at Schweinsteiger fik over 90 minutter på banen, noget der bestemt ikke har været hverdagskost i denne sæson.

Efterfølgende har det dog desværre også vist sig, at de mange minutter på banen kan have været for meget for ham. I hvert fald melder den tyske lejr ham nu tvivlsom til den vigtige semifinale mod Frankrig.

Frankrig flyvende

Frankrig kunne som det sidste mandskab tage en velfortjent plads i semifinalen igår aftes. Her kørte Les Bleus i store perioder Island over, og selvom det endte med et par trøstemål, så kunne de ikke true en sikker fransk sejr på 5-2.

Hverken Martial eller Schneiderlin fik minutter på banen i den franske opvisning, og lige nu ser det desværre også ud til at være langt til en plads i opstillingen for begge to. Martial er røget langt tilbage i angrebshierakiet, hvor både Gignac og Coeman netop nu er foran, når Griezmann, Payet eller Giroud har brug for en pause.

Det bliver spændende at se, hvem af United spillerne, der vender hjem med medaljer om halsen og af hvilken karat.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her