Ben Pearson til Preston NE

United har i dag solgt midtbanespilleren Ben Pearson til Preston NE i the Championship.

Transfervinduet er åbnet, og United har i dag solgt en af klubbens unge midtbanespillere. 21-årige Ben Pearson er solgt for et sted mellem 100.000 – 300.000 pund til Preston NE, der pt er nummer 15 i the Championsip.

Pearson, der i efteråret var udlånt til Barnsley i League One, har skrevet under på en aftale med the Lilywhites frem til sommeren 2018. Og han glæder sig til at komme i gang på Deepdale.

– Jeg hørte om interessen for en uges tid siden, hvor jeg fik at vide, at der var afgivet et bud på mig. Jeg ønskede at tage afsted med det samme, og siden gik det stærkt.

– Jeg ønskede en permanent aftale, da jeg har nået en alder, hvor jeg har behov for fast spilletid, hvilket også er grundet til jeg drog til Barnsley på lån. Det gav mig en fin start på min seniorkarriere, men nu var det tid til at tage næste skridt i karrieren. Jeg vil arbejde hårdt for at nå til tops med Preston, siger Pearson til klubbens officielle hjemmeside.

Ben Pearson nåede ikke at få nogle kampe for Uniteds førstehold. Han startede i klubben som ni-årig, og blev i sæsonen 2012/13 kåret til årets u18-spiller, og vandt den såkaldte Jimmy Murphy Young Player of the Year award. Pearson har fået trøjenummer 4, og kan få debut i morgen aften, hvor Preston NE skal en tur til Bristol City.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Schweinsteiger ude mod Newcastle

Næste artikel

FA Cuppen: Derby for United

ANNONCE