Blackett: Svært for unge i United

Tyler Blackett ser frem til udfordringen i Celtic, hvor han skal tilbringe hele sæsonen på udlån.

United har gang i svingdøren i disse dage. En af de spillere som har forladt Old Trafford, pt på midlertidig basis, er forsvarsspilleren Tyler Blackett, der er udlånt til de skotske mestre fra Celtic.

21-årige Blackett skal tilbringe hele sæsonen i Celtic, der også har sikret sig en option på at købe Blackett på en permanent aftale for tre millioner pund. Men pt ser Blackett bare frem til udfordringen og glæder sig til mere spilletid.

– United er naturligvis en stor klub, og med de spillere som hentes ind er det svært for de unge spillere. Men det gør bare udfordringen endnu større jo. Det betyder at man har mere at skulle arbejde med for at kæmpe sig ind på holdet, forhåbentlig kan dette udlån være et skridt på vejen for mig, for at kunne komme ind på holdet.

– Jeg snakkede med manageren, som mente dette vil være en god mulighed for mig. En mulighed for at få kampe, noget jeg har brug for, og noget jeg ikke kunne få i United lige i øjeblikket. Men det er godt for min udvikling at komme hertil, siger Tyler Blackett i følge SkySports.

Blackett har tidligere været udlånt til Blackpool og Birmingham, og har været i United siden han var otte år gammel.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Lindegaard: Pulis overbeviste mig

Næste artikel

Di Maria: Forlod United pga. van Gaal

ANNONCE