Blind: Ville være svært at afslå United

Daley Blind flirter med tanken om at skifte Ajax ud med Manchester United. Hidtil er der dog intet konkret bud på bordet.

– Selvfølgelig er det smigrende at blive sat i forbindelse med klubber som Manchester United og FC Barcelona. Det ville være meget svært at sige nej til disse klubber, men det er kun spekulationer indtil videre, siger Daley Blind til Goal.com. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den hollandske back, der spillede en vigtig rolle for Louis van Gaals tropper under VM, synes tabt for Ajax, og med Barcas formodede køb af Thomas Vermaelen, så er United kørt i stilling til at hente den 24-årige alsidige forsvarer. 

– Lige nu er der intet konkret, men rygterne i dag kunne meget vel være realiteter i morgen. Der er mange klubber, som er interesseret i Daley. Vi må vente og se, hvad der sker, når transfermarkedet for alvor åbner op, puster spillerens agent, Rob Jansen, yderligere til spekulationerne ifølge Voetbal International.

Også Ajax’ ungdomstræner, Richard Witschge, har udtalt sig i en retning, der peger mod et snarligt skifte for forsvarsspilleren, der har proklameret, at den spanske liga måske passer ham bedre end den engelske. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Roma-profil i kikkerten

Næste artikel

Van Gaal smider Di Maria-hint

ANNONCE