Bruno: Jeg er aldrig for træt til at spille

Bruno Fernandes forsikrer, at det kommende tætte kampprogram ikke kommer til at påvirke ham negativt.

Manchester United har en enormt travl periode foran sig med fire kampe på en uge, som kunne få mange i Manchester United til at brokke sig. Men Bruno Fernandes er ikke en af dem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg vil aldrig sige, at jeg er for træt til at spille, når jeg er igang med at udleve min drøm. Da jeg var barn, spillede jeg fodbold syv-otte timer om dagen, så at spille 90 minutter hver anden eller tredje dag er intet for mig, siger Fernandes i et interview med MUTV, og fortsætter:

– Det vigtigste for mig er at spille fodbold, når træneren har brug for mig. Så er det vigtigt, at jeg er klar til at spille hvert minut i hver kamp. 

Bruno Fernandes blev også spurgt ind til de mange mål, han har scoret i europæisk fodbold i denne sæson, hvor han kun er et mål fra at tangere Erling Hålands 10 europæiske mål i denne sæson. Men den slags tager portugiseren ikke så tungt.

– Det går jeg ikke op i. For mig handler det om at assistere Rashford og de andre angribere. Kan jeg hjælpe dem til scoring, er det vigtigere for mig. Men vi kan begge nå ham (Hålands rekord, red.), så hvis vi kan det, er det da fedt, siger Fernandes.

Manchester United møder AS Roma i aften på Stadio Olympico, hvor man har en fire mål stor føring med i bagagen, som skal sikre finaledeltagelsen i Europa League.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nyt spilletidspunkt for Liverpool-kamp fastlagt

Næste artikel

Startopstilling: van de Beek med fra start

ANNONCE