Bruno roser van de Beek og Uniteds bredde

Ole Gunnar Solskjær valgte i aften at hvile Bruno Fernandes med en bænkplads og havde i stedet gjort plads til hollandske Donny van de Beek i startopstillingen.

Til manges overraskelse startede Bruno Fernandes på bænken i søndagens pokalbrag mod Liverpool. Portugiseren ser dog positivt på spillerrotationen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi har en rigtig god trup med mange muligheder. Med de spillere vi har, er det ikke et problem at rotere. Vi har nemlig nogle rigtig gode spillere både på banen og på bænken, udtalte Bruno Fernandes til MUTV.

En af dem, der her til aften fik chancen var Donny van de Beek, der startede inde i stedet for blandt andet Bruno Fernandes, der synes hollænderen leverede en god kamp.

– Donny spillede en god kamp i den position, som jeg også spiller. Han bevægede sig godt og var vigtig for os. Han befinder sig i en svær situation, som jeg ikke ville være tilfreds med selv. Men det vigtigste er, at han kommer ind og hjælper holdet i dag. 

23-årige van de Beek blev udskiftet midtvejs i anden halvleg til fordel for netop Bruno Fernandes, der med et frisparksmål sendte United videre til femte runde af FA Cuppen, hvor United skal møde West Ham.

– Vi spiller for at vinde alle turneringer. Alle ved, at ligaen er vigtigst. Men for os spillere handler det om at vinde trofæer, og det her er et trofæ, vi ønsker at vinde.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Klopp: Vi var ikke på toppen

Næste artikel

Se højdepunkter fra FA Cup-sejren over Liverpool

ANNONCE