Bryan Glazer: United-fans har accepteret os

Manchester Uniteds fans har endelig accepteret Glazer-familien, som sidste år købte Manchester United i et fjendtligt opkøb. Det mener i hvert fald en af…

Manchester Uniteds fans har endelig accepteret Glazer-familien, som sidste år købte Manchester United i et fjendtligt opkøb.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det mener i hvert fald en af Glazers sønner, som også er indsat som bestyrelsesmedlem i klubben på lige fod med hans søskende.

“Jeg synes, de har accepteret os. Jeg tror, de har set, at vi ikke har ændret alt. Der er ikke cheerleaders på sidelinjen.” sagde Bryan Glazer og mente ikke, at gælden på over 7 mia. kroner, prisstigninger eller store besparelser betyder noget for Manchester United.

I interviewet, som var det første i flere år med radiokanalen WDAE, nævnte han også, at Malcolm Glazer har det bedre, efter han to gange tidligere på året blev ramt af hjerteslag.

Bryan kommer i næste uge til England, hvor han skal deltage i et bestyrelsesmøde. Familien har ellers ikke deltaget ved mange møder i frygt for Uniteds fans.

Så sent som i går blev der protesteret imod Glazer-familien ved venskabskampen mod Preston, hvor United-fans blev truet med udsmidning.

Forrige artikel

United-fans truet med udsmidning

Næste artikel

United betaler 18,6 mio. pund for Carrick

ANNONCE