Carrick: Vi skal være tålmodige

Louis van Gaal er kommet til United med en helt ny filosofi, og det er en markant ændring af måden at spille fodbold på, så vi må lære at være tålmodige siger Michael Carrick.

Der blæser nye vinde over Old Trafford. Ikke bare på trænerbænken men også på banen. Vi skal til at vænne os til en ny måde at spille fodbold på, og i følge Michael Carrick, skal både spillere og fans lære at være mere tålmodige.

For Louis van Gaal har en helt klar måde han vil spille fodbold på, og han ser gerne United holde mere på bolden, og ikke bare styrte frem i det ene angreb efter det andet. Noget vi ellers tidligere har været vant til.

– Filosofien er anderledes, da han gerne ser vi holder på bolden i lange perioder for at være i kampen og få rytme i spillet. Tidligere, måske specielt på hjemmebane med vores fans i ryggen, handlede det om at angribe så meget som muligt med fart og gennembrud, siger Carrick.

Den engelske midtbanespiller, der netop er vendt tilbage efter en længere skadespause, mener skiftet er fint for spillerne, men at det vil kræve tid og tålmodighed for supporterne at vænne sig til.

– Det er fint for os spillere, vi ser det hver dag og lærer hele tiden. Det er mere fansene der skal lære at være tålmodige og sætte pris på skiftet, men indtil videre har de været forrygende.

– Nogle gange når man har bolden ser de måske gerne at vi sender den frem og angriber, men der er en mening med det hele, og vi holder ikke bare på bolden for at gøre det. Der er ikke en måde at spille på, der er mere rigtig end en anden, men manageren har erfaring og vi arbejder på at udføre hans ordrer, og når det ikke lykkes for vi det at vide, og sådan skal det være, siger Carrick.

 

Forrige artikel

U18: Debut til ung hollænder

Næste artikel

Veron rådgav Rojo om United

ANNONCE