Chicharito får pause

Mens Manchester Uniteds øvrige stjerner har hygget sig i Singapore, Barbados og senest til Glastonbury-festivalen har Uniteds mexikanske stjerne, Javier…

Mens Manchester Uniteds øvrige stjerner har hygget sig i Singapore, Barbados og senest til Glastonbury-festivalen har Uniteds mexikanske stjerne, Javier Hernandez, ikke fået særlig meget tid til restitution.

Efter først at have haft en formidabel VM-slutrunde i Sydafrika skiftede mexikaneren til Manchester United, hvor han i en fantastisk debutsæson nåede 45 kampe i Uniteds trøje. Derudover kom flere landskampe i løbet af året, hvorefter han i denne måned har deltaget i Gold Cup med det mexikanske landshold.

Men efter triumfen i weekenden kan Chicharito nu endelig se frem til ferie, som Manchester United nu vil gøre alt for at sikre ham. Blandt andet vil han – ligesom sidste år – først støde til Uniteds trup på USA-turen senere end de øvrige spillere.

Han siger selv at forberedelsen på den hårde sæson har gjort at han kunne gennemføre den med så stor succes:

“Jeg arbejder virkelig hårdt i Manchester. Jeg står op klokken 8, spiser morgenmad og tager til træning hvor jeg arbejder virkelig igennem og så laver lidt ekstra træning i træningslokalet. Jeg blev opdraget sådan af mine forældre. Hvis du vil noget i dit liv, så skal du arbejde hårdt. Jeg ved fodbold er et job, men jeg nyder det også,” siger Hernandez ifølge Manchester Evening News.

Siden mexikaneren kom til United har Uniteds stab af trænere og fitnesseksperter arbejdt benhårdt på at gøre Hernandez stærkere. Noget af det første de gjorde var at ændre på hans mexikanske madopskrifter og tilføre flere vitaminer og proteiner i den traditionelle madkultur.

Forrige artikel

Nani: Jeg var overrasket

Næste artikel

Macheda vil spille i Premier League

ANNONCE