City-kaptajn: Det betød nok mere for os end for dem

Manchester Citys anfører Vincent Kompany var ganske rolig over holdets sejr over de forsvarende engelske mestre, men lagde ikke sjul på holdets iver for at vinde kampen.

Manchester United led i dag et ydmygende nederlag til Manchester City på hele 4-1, da holdet i dag besøgte Etihad Stadium.

Gæsterne fik nærmest ikke noget ben til jorden i kampen, men alligevel påpegede Manchester Citys anfører efter kampen at resultat på ingen måde har betydning for magtforholdet.

– Jeg tror det sætter et statement for sæsonen, men det er for tidligt at kalde den for en afgørende kamp om mesterskabet. 

– Da vi vandt 6-1 på Old Trafford sagde jeg også at vi måtte bevare roen. Det er kun tre point, men selvfølgelig giver det os selvtillid og tillader fansene at juble i de kommende dage, lød det fra Vincent Kompany til engelsk TV efter kampen.

Manchester United blev godt og grundigt ydmyget på ærkerivalernes bane. 

– Måske betød kampen lidt mere for os end for dem. Vi havde set frem til den, vores fans har snakket om den længe og vi ville virkelig gerne vinde. Vi har en fantastisk hjemmebanestatistik og vi ved at der ikke er nogen grund til at frygte nogen modstandere, lyder det fra sejrsherren i dagens opgør.

 

 

Forrige artikel

Skuffet Moyes: Vi må videre

Næste artikel

Neville: City har sat standarden

ANNONCE