Collymore langer ud efter Carrick

Michael Carrick mangler i den grad mangler at vise sit værd i Champions League, mener nuværende fodboldekspert og tidligere fodboldspiller Stan Collymore.

– Når det kommer til Unitedspillere, som ikke formår at løfte sig til det næste niveau, så vil jeg udpege Michael Carrick – frem for Wayne Rooney.

Sådan lyder ordene fra Stan Collymore, der i Mirror beskriver, hvordan han mener, at Wayne Rooney må tage alt for meget kritik for sine taktiske, uselviske pligter, mens Michael Carrick får alt for meget ros.

– Mange har talt godt om ham, og jeg får på nakken over at tale negativt om ham, men jeg mener ikke, at Carrick tilbyder United nok i de store kampe.

Carrick må vise sit internationale værd

– I Premier League er han fin, siger Collymore om Michael Carricks spil på den centrale midtbane i Manchester United.

– En god, pålidelig spiller, som kan diktere kampe og hjælpe dig til at vinde titlen, konstaterer Collymore.

– Men i Champions League er du nødt til at have mere i dig, og jeg ser ham for ofte stå meget dybt, lige foran de bagerste fire, hvor ham blot lukker spillet og rummet ned. Enhver dygtig midtbanespiller kan udfylde den rolle. For mig er det ikke et tegn på en topkvalitets midtbanespiller. Han lider under, at han ikke dominerer i de her store kampe.

Savner det farlige spil

Der mangler offensive facetter i Carricks spil, når modstanderen bliver af international høj karat, mener Stan Collymore.

– Hvor er den søgende aflevering ud til Welbeck eller Rooney? Hvor var 15-yard-boldene op til Robin van Persie? Jeg så 15 minutters højdepunkter fra anden halvleg dagen efter Madridkampen, og her var Carrick kun med to gange, siger Collymore.

– Jeg ved godt, det kun var højdepunkter, men det fortæller noget om, hvor meget han var involveret i nøglemomenter. Og for mig er det bare ikke godt nok, siger han.

– Jeg havde mine bekymringer om ham tilbage i Champions League-finalen i 2009 mod Barcelona i Rom. Jeg kampen sagde jeg, at United mangler en spiller, der er mere mobil end ham, og den holdning har jeg stadigvæk. 

Forrige artikel

Kom til middag med Bryan Robson før Chelsea-kampen

Næste artikel

Uniteds næste FA Cup-kamp fastsat

ANNONCE