Dagens transferrygter

Vi ser nærmere på dagens rygter om Manchester United.

Paul Pogba er fast inventar i rygtespalterne denne sommer, og igen i dag er franskmanden en del af rygtestrømmen. Mens Pogba tilsyneladende hygger sig i USA og troller videre på Instagram, ventes en handel at falde på plads i starten af næste uge.

Matteo Darmian er en af de spillere, som Jose Mourinho ventes at skille sig af med. Den italienske back startede godt, men har ellers haft det svært på Old Trafford. Nu lurer Napoli på Darmian, der altså kan vende hurtigt retur til Serie A.

Pladsen som højreback i United kan meget vel overtages af Fabinho. Den 22-årige back, der også kan spille defensiv midtbane, skulle være jagtet af United og flere andre europæiske tophold. Monaco er klar til at sælge, såfremt de får omkring 30 millioner euro for brasilianeren, men vil angiveligt ikke sælge før deres jagt på en plads i Champions League er afsluttet.

Adnan Januzaj kan være på vej til Italien, hvor AC Milan jagter forstærkninger til offensiven. I hvert fald skriver Gazzetta dello Sport, at klubben har et godt øje til Januzaj, der dog også er ønsket af David Moyes i Sunderland. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her (20% rabat til t.o.m. 31/8)!

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Smalling ude med en mindre skade

Næste artikel

Sven-Göran: Zlatan kan være den nye Cantona

Relaterede artikler
Total
0
Share