Dean Smith retter kritik mod dommerkendelser

Der var fokus på dommer Chris Kavanagh, der i kampen mellem Aston Villa og Manchester United sendte Ollie Watkins i bad for film og overså en flagrende arm fra Greenwood i feltet. To kendelser Dean Smith ikke var særligt begejstret for efter kampen.

Der var igen, igen fokus på dommerkendelserne i søndagens møde mellem Aston Villa og Manchester United. Der var særligt episoden, hvor Pogba fik straffespark og Ollie Watkins udvisning for film, der efter kampen fik Dean Smith til at rette kritik mod dommerpræstationen.

– Alle er forvirrede over, hvordan Raheem Sterling kan gå igennem feltet med fire, fem berøringer på sig og ikke få et straffespark. Her er der en berøring (i episoden med Pogba og Luiz), og så er der straffespark – det lignede en patetisk beslutning herfra, siger han og forsætter:

– Ollie Watkins bliver sendt ud for sit andet gule kort. Dommeren kan ikke fortælle mig, at han er overbevist om, at han (Watkins, red) ikke er blevet rørt. Jeg forstår bare ikke beslutningstagningen fra embedsmændene og endnu vigtigere på Stockley Park (VAR-rummet, red.).

Villa-træneren understreger, at han ikke mener der bør dømmes straffespark på Watkins, men det er dommerens beslutning antydning om film, der stilles spørgsmålstegn ved.

– Det ud til, at man nu skal komme til skade for at for straffespark – er det nok kontakt til et straffespark? Nej, siger han.

Smith udtalte desuden, at Uniteds udligning fra pletten blev vendepunktet for opgøret.

– De første fem minutter startede vi ikke godt, men spillede så rigtig godt i første halvleg. Trykkede dem (United, red) højt og fik et fortjent mål. Straffesparkskendelsen påvirkede os mere end dem, afslutter han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Shaw efter afblæst titelafgørelse: Vi fokuserer på os selv

Næste artikel

Solskjær varsler rotation frem mod Leicester-kamp

ANNONCE