Djordjic tilbudt ny kontrakt

Manchester United har tilbudt den svenske U-21 spiller, Bojan Djordjic, en ny ét-årig kontrakt, men midtbanespilleren er ikke sikker på om han vil skrive…

Manchester United har tilbudt den svenske U-21 spiller, Bojan Djordjic, en ny ét-årig kontrakt, men midtbanespilleren er ikke sikker på om han vil skrive under.

Svenskeren har endnu ikke formået at slå til på Old Trafford, og har derfor også været udlånt en del, blandt andet til AGF, og senest i Crvena Zvezda. Efter at have fået en del mere erfaring og førsteholdsfodbold, er han altså blevet tilbudt at blive på Old Trafford i yderligere 12 måneder.

Men United er tilsyneladende ikke de eneste, der ønsker Djordjic”s signatur, og det er netop derfor han er usikker på om hans fremtid er hos Sir Alex Ferguson.

“Jeg er overrasket og glad, men samtidig er det ikke sandsynligt at jeg vil komme til at spille på førsteholdet her, og der er også andre tilbud der skal overvejes” udtaler Bojan Djordjic til FotbollDirekt.com.

“Jeg bliver nødt til at tænke det her igennem meget nøje, og snakke med de personer der er mig tæt. Jeg blev faktisk ret overrumplet, da Ferguson kom med det her udspil.”

Det menes især at være andre Premier League-klubber, der skulle være interesseret i den svenske wing, og dermed forårsager tvivl hos Djordjic”s fremtid.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

O"Shea håber på at blive klar til USA

Næste artikel

Forlan til låns hos Villa?

ANNONCE