Erik ten Hag forklarer tidlig udskiftning af Shaw

Luke Shaw blev taget ud i pausen i dagens opgør mod Aston Villa, da man frygtede, at han ville blive skadet. Det udtaler Erik ten Hag efter 1-2-sejren.

Manchester United tager ingen chancer med Luke Shaw. Den 28-årige back mærkede noget ubehag undervejs i dagens kamp på Villa Park, og derfor blev han skiftet ud efter 1. halvleg.

– Det var forsigtighed. Han beklagede sig, og vi kan ikke tage en risiko, især ikke med Luke Shaw, fordi han har haft mange skader tidligere, siger Erik ten Hag kort efter kampen.

Forhåbenligt har problemet ikke udviklet sig til en reel skade endnu, men det vil tiden afgøre, fortæller den hollandske manager.

– Vi tog ham ud, så det ikke udviklede sig til en skade. Vi må se, hvordan det udvikler sig i de kommende dage.

Luke Shaw blev erstattet af Victor Lindelöf, som kom ind på en lidt uvant position som venstre back. Med den nylige skade til Lisandro Martínez mangler United venstrebenede spillere i bagkæden. Det er ikke optimalt, mener Erik ten Hag.

– Vi er nødt til gå på kompromis hele tiden, og det er ikke til vores fordel. Men i dag klarede vi det, og forhåbentlig er det ikke alt for slemt med Luke, siger han afslutningsvist.

Flere skader i løbet af denne sæson har gjort, at Luke Shaw kun har optrådt i 11 Premier League-kampe i denne kampagne.

Forrige artikel

Highlights: McTominay slår til igen og afgører kampen

Næste artikel

Erik ten Hag: »Vi gav initiativet væk«

ANNONCE