ESPN: Onana overvejer at droppe AFCON

André Onana har været en omtalt herre, siden opløbet til hans skifte, til Manchester United. Den første tid i United har heller ikke just været prangende for Onana, som ikke har været i stand til at overvinde Uniteds fans endnu.

André Onana har været en blandet pose bolsjer siden hans United-karrieres start. En blandet pose bolsjer til lige knap en halv milliard danske kroner.

United valgte i sommers ikke at forlænge med United-legende David de Gea, som ellers er nummer syv på listen over flest optrædener for Manchester United, og i øvrigt har clean sheet-rekorden i United. Den spanske målmand vandt også The Premier League Golden Glove, i sidste sæson, som gives til den målmand med flest clean sheets. De Gea har stadig ikke fundet nogen ny klub.

Erik ten Hag ønskede sig en keeper, som var bedre med fødderne, hvilket Onana har vist glimt af at være, men langt fra overbevisende med udfald imod Galatasaray, hvor en forfærdelig aflevering op i banen resulterede i, at Casemiro måtte hive i nødbremsen, begå et straffe og modtage et rødt kort.

Den britiske journalist, Rob Dawson, skriver for ESPN, at en kilde tæt på United har meddelt, at Onana er tøvende om hvorvidt han bør deltage i AFCON med Cameroun, som følge af hans utur i United.

AFCON starter i Elfenbenskysten d. 13 januar 2024, og finalen spilles først d. 14 februar. Det ville betyde, at André Onana ville gå glip af en måneds Premier League-aktion. Og det er ikke noget den camerounske målmand kan være interesseret i, efter den start han har fået.

Onana var ellers stoppet på det camerounske landshold, som følge af en uenighed med den tidligere camerounske landstræner, Rigobert Song. Onana stoppede officielt efter VM i Qatar, men vendte tilbage ved Camerouns AFCON-kvalifikationskamp imod Burundi. Dette skete som følge af pres fra den camerounske regering og fodboldorganisation.

Onana og Manchester United har indtil videre spillet 10 kampe i indeværende sæson, og lukket helt 18 mål ind.

 

Forrige artikel

FIFPro: Bruno topper liste med flest minutter spillet det seneste år

Næste artikel

Podcast: Krise i Manchester?

ANNONCE