Evra: Folk vil se os fejle

Patrice Evra mener, at United ikke får anerkendelse som fortjent, og at mange kritikere helst bare vil se holdet fejle.

Manchester United fører Premier League suverænt og ligner en sikker engelsk mester. Alligevel har holdet modtaget en del kritik for spillet i denne sæson. Et meget godt billede på fodboldfolkets holdning til United, mener Patrice Evra.

– Folk vil gerne se Manchester United fejle. I de syv år, jeg har været har, har det altid været sådan, siger han ifølge ITV.

– Når du taber én kamp, er det som verdens ende. Hvis du ikke accepterer det pres, kan du ikke spille for Manchester United.

Et maratonhold

Den mentalitet viste sig ifølge Evra også i efteråret, hvor United leverede en række dramatiske comebacks. Men kritikerne fremhævede det dårlige forsvarsspil i stedet for at fokusere på den fornemme vindermentalitet.

– Det er rigtigt. I starten af sæsonen spillede Manchester United ikke godt, vi skulle altid komme tilbage. Men vi blev ved med at vinde. Folk glemmer, at vi er et maratonhold, siger Evra.

– Ligaen er ikke en sprint. Folk vil bare se os spille godt i en stor kamp mod City eller Liverpool. Det er ikke sådan, man vinder ligaen. Selvfølgelig vil du vinde mod de store hold. Men det handler om, hvor mange kampe du vinder.

Forudså sikkert mesterskab

Sidste sæson fik City masser af ros for at spille bedre end United, selvom de kun vandt mesterskabet på målforskel.

Evra mener, United dengang manglede stabilitet, men allerede for næsten et år siden forudså han, hvordan denne sæson ville komme til at forløbe.

– I mit sidste interview [i sæsonen] sagde jeg, at hvis Manchester United genfandt stabiliteten, kunne vi måske vinde ligaen med 10 point. I øjeblikket tager jeg fejl. Det er 13 point.

Forrige artikel

Mancini: United ikke bedre end os

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Aston Villa

ANNONCE