Evra: Forskellen ligger i fokus

Patrice Evra mener, at Manchester United i sidste sæson fokuserede for meget på Manchester City, og derfor fejlede – det ændrede fokus har gjort udslaget i år.

Manchester United har formået at kigge indad, og ikke hverken lytte eller fokusere på ”the Noisy Neighbours” fra den lyseblå del af Manchester i indeværende sæson, og af den grund har Fergies tropper været så suveræne, mener Patrice Evra.

– I år har vi fokuseret på os selv, hvor vi sidste år var for bekymrede for City, siger han til Times of India.

– Vi var for fokuserede på, hvad de ville gøre i deres næste kamp. Jeg har spillet her i syv år, og sådan har fremgangsmåden aldrig været før – det er ikke Manchester United. Men i år har det kun handlet om os, og med en god sæson, skal vi nok blive mestre. Lad os håbe, at det sker.

Intet er afgjort

Kan Manchester United slå de forsvarende mestre på Old Trafford mandag har de 18 point ned til bysbørnene, men Patrice Evra er indstillet på at gøre arbejdet færdigt og ikke tage glæderne på forskud.

– Alt jeg tænker på, er at vinde kampe. Sådan bør det være. Jeg er utrolig glad for, hvordan vi spiller i ligaen, så vi skal bare fortsætte, da intet er afgjort endnu, siger den franske venstreback.

– Vi tager det en kamp ad gangen, og forsøger at vinde hver og en – dét er den rigtige indstilling. Jeg tror, at både spillere og fans har været meget tilfredse i år, fordi vi virkelig vil vise, at vi er de sande mestre.

Forrige artikel

Welbeck vil have hævn

Næste artikel

Egypter tilbudt prøvetræning

ANNONCE