Fergie fortryder Stam-salg

Det var en fejl at sælge Jaap Stam til Lazio i 2001, indrømmer Sir Alex Ferguson.

Det var en klokkeklar fejl, at Manchester United skilte sig af med Jaap Stam tilbage i 2001, efter han var vendt tilbage fra en længere skadespause. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det indrømmer Sir Alex Ferguson, der kalder beslutningen for en af sine værste som United-manager, i et interview med MUTV. 

– Når jeg tænker på skuffelser, så er det klart, at Jaap Stam var en skuffelse for mig. Der traf jeg en dårlig beslutning, siger Ferguson, der lod Stam skifte til Lazio for 15,3 mio. pund. 

Ferguson forklarede tilbage i 2008, at han han valgte at skille sig af med Stam, fordi han var bange for, at forsvarskæmpen havde mistet noget af sin hurtighed. Også dengang slog han fast, at det var en forkert beslutning. 

En frygt, som holllænderen efterfølgende gjorde til skamme med flere gode år i først Lazio og senere AC Milan i Serie A. 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Evra: Forlader United til sommer

Næste artikel

Everton-legende: Fellaini bruges forkert

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share