Fergie har lagt hårtørreren på hylden

Sir Alex Ferguson nyder sit otium og kan nu se Manchester United uden at skulle passe på blodtrykket.

Der har været forholdsvis stille omkring Sir Alex Ferguson, efter han sidste sommer trak sig som Manchester United-manager efter 26 et halvt år i klubben. 

I et sjældent interview med The Mirror fortæller Ferguson bl.a., at der i hans optik er fremgang at spore hos United under Louis van Gaal – og at han som pensionist har fået et mere afslappet forhold til sit gamle hold. 

– Det gør jeg virkelig (nyder mit otium, red.). Og jeg kan tage ud og se holdet nu uden at køre mig selv helt op, siger den 72-årige skotte og fortsætter. 

– Jeg mener, vi tabte til City, men vi gjorde det ok. En masse god fodbold. Hvis det havde været 11 mod 11, hvem ved, hvad der så var sket?

– Jeg nyder min fodbold, jeg nyder min familie og venner, og jeg nyder min tilværelse som pensionist. 

Ferguson har i dag titel af direktør i Manchester United. Men selvom han stadig har sin gang i klubben, savner han den helt specielle stemning i truppen. 

– Jeg er ambassadør for United, og jeg er i klubbens direktion, så jeg ser stadig en masse kampe. Men jeg savner drillerierne i omklædningsrummet. Spillerne, det er klart, men også staben.

– Det er nogle fantastiske folk – rengøringspersonalet, kokkene, administratorerne og tøjpersonalet. Virkelig gode, ærlige mennesker. Jeg ser dem ikke så meget mere, som jeg plejede, forklarer Ferguson.

Sir Alex Ferguson kom til United fra Aberdeen tilbage i 1986.   

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blind: Jeg kommer tilbage stærkere

Næste artikel

Skadet Valdes ikke en mulighed for van Gaal

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share