Fergie: Ingen gentagelse af CL-fiasko

Manageren håber på en flyvende start i Premier League. Og så skal han nok sørge for, at sidste sæsons blamager i Champions League ikke gentages i år.

Sidste sæson huskes nok primært for sidste spillerunde i Premier League, hvor Manchester City med hiv og sving vandt mesterskabet, og for Manchester Uniteds exit fra Champions League allerede i gruppespillet.

Spørger man Sir Alex Ferguson, så tog det sidste, fiaskoen i europæisk fodbold, hårdt på klubben.

– Det var meget uforsigtigt, siger Ferguson til Inside United om holdets præstationer, hvor Benfica og FC Basel sendte de daværende engelske mestre ud.

– Det kan vi ikke acceptere. Vi er bedre end det. Jeg spillede selv en rolle i det. Jeg tog for mange risici med holdopstillingerne, spillede med for mange unge spillere i bestemte kampe.

Aldrig igen
De dårlige resultater vil næppe gentage sig i den kommende sæson. Det forsikrer manageren.

– Det kommer ikke til at ske igen. Vi kvalificerer os videre fra gruppespillet. Det skal jeg nok sørge for, siger han.

– Europæisk fodbold er ekstremt vigtigt for den her klub, og vi er nødt til at kæmpe med om de største trofæer. Vi skal sende et signal og vise alle, at sidste sæson blot var en svipser, siger Sir Alex Ferguson.

Går efter stærk PL-start
I Premier League starter Manchester United ud med en mandagskamp 20. august mod Everton på Goodison Park. Det er et døgn efter, at Manchester City har spillet deres første kamp.

– Det bekymrer mig ikke med start mandag aften. Det spiller ikke nogen stor faktor. Det faktum, at det er Everton på udebane, vejer meget tungere.

– Det er en svær kamp, og det har ikke været nemt for os at spille der i de seneste år, selv om vi har fået nogle gode resultater. Men vi kan ikke klage. Vi havde også en meget svær start på sidste sæson, pointerer Sir Alex Ferguson.

– Her spillede vi imod Tottenham, Arsenal og Chelsea meget tidligt, og vi endte med at komme flyvende fra land. Vi vil sigte efter det samme i næste sæson, siger han.

Manchester United vandt seks ud af de første syv kampe i sidste sæson, hvilket var den bedste Premier League-start, holdet har fået, siden ligaen blev oprettet i 1992/93.

Forrige artikel

United får ikke meget ud af børsnotering

Næste artikel

Grænsen er nået

ANNONCE